Geluiddempend ontwerp; akoestisch design

kralengordijn op maat, akoestische wand, akoestische dempingDe akoestische industrie verkoopt halfproducten; geluidsabsorberende polyester wol en polyurethaan schuim bijvoorbeeld. Ik maak akoestisch design; interieur objecten ontworpen met deze halffabrikaten. De marge die de producenten vragen voor het overtrekken van dezelfde platen met stof, inlijsten en bezorgen is zo hoog dat ik u een op maat gemaakt akoestisch design kan aanbieden, voor dezelfde prijs. Inclusief installatie ter plekke.

 

Standaard of custom oplossing

U kunt kiezen om de overhead van deze grote producenten te betalen en een standaard oplossing opgestuurd te krijgen. De producenten van deze half-fabrikaten leveren prachtig materiaal. Het zijn grote, technisch kundige, bedrijven. Ze zijn geen ontwerpers, vreemd genoeg vragen ze daar juist veel geld voor.

Uw andere optie is: nodig een ontwerper uit en laat een akoestisch design maken dat naadloos aansluit op uw ruimte, voor dezelfde prijs.

 

akoestisch kamerscherm van vilt, akoestisch designAkoestisch design; kralen gordijn

De laatste tijd pas is vaak het volgende idee toe: een combinatie van akoestisch polyester wollen panelen met dit industriele ‘kralen’ gordijn. het gordijn uiteraard qua maat en kleur aansluitend op uw ruimte.

Dit gordijn is beschikbaar in zilver, transparant, chinees rood, wit en goud. beschikbaar in een recht of verspringend patroon. Een voor u ontworpen patroon met een mengeling van die kleuren is ook een mogelijkheid; een akoestisch gordijn op maat.

De diepte van deze akoestische muur installatie is 10/15 cm. Als u wilt, kunt u er een hele muur mee laten vullen: muur tot muur,  plafond tot vloer.

 

Natuurlijke akoestische demping; vilt

vilt vlechtwerk, akoestische demping, akoestisch designNaast industriele halfproducten zijn er veel akoestisch design mogelijkheden met vilt. Het materiaal heeft goede  dempende eigenschappen en is op zichzelf al aantrekkelijk om te zien. Van kamerscherm, baffle of kussen tot wandbekleding.

 

Akoestisch ontwerp op maat

Als u geinteresseerd bent maken we een afspraak om te bekijken wat in uw geval de meest esthetische en functionele akoestische oplossing zou zijn. Ik maak een schetsontwerp en een prijsopgaaf. Als we het over schets en prijs eens zijn, zorg ik voor het plaatsen van deze eenmalige, op uw ruimte en uitstraling toegesneden,  akoestische installatie.

Neem contact op voor het aanvragen van een offerte of het maken van een eerste vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

 

 

Staal en bamboe akoestische schermen voor Ruyssenaars architecten

bamboe akoestische schermen, akoestische demping, akoestisch design