Doorvalbeveiliging, mooi en functioneel

Mijn zoon is 5 en heel beweeglijk. Ik heb een entresol waar hij graag komt. Ik zocht een mooie en veilige manier om te voorkomen dat ik me zorgen maak dat hij en zijn vriendjes kunnen vallen. Dit is de oplossing: een gevlochten grid van touwen in oogjes die ervoor zorgen dat hij, mocht hij struikelen, zich ergens aan vast kan houden. Een elegante doorvalbeveiliging die zorgt dat er boven frisse lucht blijft waaien.

Aantrekkelijke, safe doorvalbeveiliging

doorvalbeveiliging, kleuter scherm

 

Aan 1 oog en 1 touw kan hij al hangen (qua gewicht). Tegen dit netwerk zou hij aan kunnen rennen zonder dat er iets gebeurt. Een doorvalbeveiliging die werkt en iets toevoegt aan het huis.

 

Als dit een opdracht was geweest

kindveilig, doorvalbeveiliging, open trap

De eerste afspraak is gratis, dan bespreken we uw situatie en wensen. Voor het bedenken en maken van idee en schets plus het berekenen van de prijs voor een ontwerp op maat reken ik €200. Ik maak een handmatige schets of plan op de computer. Om te berekenen hoeveel touw, oogjes en onderlinge afstand ik nodig heb, in dit geval. Op dat moment weet ik hoe duur iets wordt. Als dit een opdracht was geweest, is dit het moment waarop u ja of nee kan zeggen.

 

Ander ontwerp

Voor deze trap gold ongeveer hetzelfde. Het was een open trapje naar dezelfde entresol. Hier moest ook een mooie en functionele oplossing voor komen.

 

Reling en doorvalbeveiliging tegelijk. Of het om een doorvalbeveiliging of een toevoeging aan uw keuken gaat, maakt niet uit, mijn werkwijze is hetzelfde. Mijn eigen huis is een goed voorbeeld van het soort werk dat ik doe. Ik maak graag ‘ontwerpen op maat’ voor uw situatie; bel me op en ik bedenk iets moois.