Hangend tijdschriftenrek, roomdivider en leestafel

zwevend tijdschriftenrek, room dividerCover is de naam van dit akoestisch dempende tijdschriftenrek. Dit op maat gemaakt hangend tijdschriftenrek kunt op twee manieren gebruiken. Tegen de muur als verticale leeswand / aan te passen behang. Ook te gebruiken als aan het plafond hangende roomdivider middenin de ruimte.

 

Het rek zweeft en kan niet omgeduwd worden. Iedereen kan er bladen uitpakken om te lezen. Je kan er dus ook altijd nieuwe inhangen om de uitstraling te veranderen.

 

 

Een luchtige roomdivider in uw stijl

hangend tijdschriftenrek

 

Ruimte en akoestiek

Dit hangend tijdschriftenrek is een elegante manier om een ruimte te verdelen. Cover geeft bovendien akoestische demping. Hoe stylish het geheel wordt, is aan u. Lees hier meer over dit ontwerp.

 

Prijs hangend tijdschriftenrek Cover

Lees onderstaande downloadable handleiding om te bepalen wat een op maat gemaakt scherm kost. Prijzen zijn inslusief installatie. Als ik het opstuur, en u het zelf installeert, gaat er €30 per M2 van de prijs af. Stuur een foto van de plek waar Cover moet komen te hangen en we spreken een prijs en een datum af. De minimale maat voor deze constructie is drie tijdschriften breed. Op maat te bestellen vanaf 4m2.

Bekijk of download het overzicht met Cover maten en prijzen als pdf

Zij gingen u voor:

Sanoma, WTC Rotterdam, HoyHoy, Mirabeau, Aegis media. Voor kantoor en privé.

kamerscherm, hangend tijdschriftenrek, leestafel

 

hangend tijdschriftenrek, leestafel

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save