Huisstijl voor BYA

BYA vroeg me om het logo te ontwerpen toen ze de eerste school in Amsterdam openden. Dit soort opdrachten doet me automatisch denken aan de rest van de huisstijl, een logo staat nooit alleen. BYA was erg tevreden en vroeg me om na te denken over hun winkelpui; de kleur, belettering en het blinderen van de ramen zonder licht te verliezen.

Uieindelijk ontwierp ik het logo, de website, de winkelpui(en), hun handdoeken en al het printwerk. Deze huisstijl is opgebouwd uit allemaal losse elementen verdeeld over twee, drie jaar. Het is een solide en flexibel geheel geworden omdat BYA zo slim is geweest niet ook nog ergens anders te gaan design-shoppen.

Huisstijl voor Bikram Yoga Amsterdam

huis stijl BYA

 

Tweede school; interieur, print en exterieur

Toen ze een tweede school openden, heb ik geholpen met de layout van het interieur, het ontwerp van een glazen wand, handdoeken, meer printwerk en een stalen scherm om de winkelpui zichtbaar te maken vanaf de Haarlemmerstraat.

 

 

Tot aan de no smoking please marks op de stoep.

huisstijl, logo beeldmerk, belettering winkelpui

 

Visuele identity en huisstijl

Als u een nieuw bedrijfje begint (of een bestaand bedrijf aan het re-branden bent) neemt u dan contact op. Laat me u helpen uw visual identity, look&feel of huisstijl solide te maken, vanaf dag 1.

Ik werk het liefst voor startups en MKB.

huisstijl, identity logo storefront house-style sign