Interieur aanpassing verhuur

Airbnb, VRBO, HomeAway, Booking.com

interieur aanpassingEen halfjaar geleden ben ik mijn eigen huis via Airbnb en VRBO gaan verhuren. Langzamerhand is mijn etage erop ingericht om, als ik een last-minute boeking krijg, zo snel mogelijk alle privé spullen uit het zicht of achter slot en grendel te hebben.

 

Interieur aanpassing

De belangrijkste ingreep was een kast die ik bij de bouw van mijn huis (het was een casco) al ontworpen heb met de verhuur in gedachten (zie foto). De interieur aanpassingen nu is dan het toevoegen van sloten. De achterste deuren verbergen een veel diepere kast die ik als ‘zolder’ gebruik, daar hangt mijn was te drogen en sla ik jassen, camera, computer etc op

 

Werkwijze

U kunt mij vrijblijvend langs laten komen (zie werkwijze) om de opties te bespreken. Ik kan dan een (ontwerp)voorstel met kosten indicatie maken. De meeste kosten zijn zo terugverdiend en voor de meeste ingrepen geldt dat je er ook in het dagelijks leven plezier van hebt.

 

Persoonlijke spullen

interieur aanpassinginterieur aanpassingIn mijn walk-in closet heb ik een industrieel hulzen gordijn opgehangen dat mijn kleren verbergt. Het patroon, met subtiel verloop, is een ontwerp van mij.

Jassen hangen ergens anders, een groot deel van dit soort ingrepen is herorganisatie.

Huurders vonden het begrijpelijkerwijs vreemd om door mijn kleren naar de bedden op de entresol te klimmen (ook al stond er een kamerscherm voor). Na deze interieur aanpassing krijg ik complimenten over dit stylish halletje met grote spiegel.

interieur aanpassing

Extra bedden

Om 4 mensen onderdak te kunnen bieden heb ik 2 bedjes voor beneden ontworpen. Normaal gesproken werken ze met een hoes als bankjes (en goals). Ze zitten/slapen bijzonder lekker en zijn samen te voegen tot een dubbelbed.

interieur aanpassing

Een interieur aanpassing als deze bedjes is iets duurder dan 2 Ikea bedden. Deze oplossing is esthetischer en multifunctioneler dan een bedbank. Hiermee wordt een speelkamer niet meteen een logeerkamer.

N playroom sunny in the afternoon

Artist’s loft in lively ‘de Pijp’

Verhuur blijkt een heel prettige manier om wat extra geld te verdienen. Bijkomend voordeel is dat mijn huis eigenlijk altijd veel schoner en opgeruimder is sinds ik af en toe een weekend verhuur.

 

Airbnb account:

Ik weet inmiddels genoeg over de ‘inner workings’ van Airbnb om u te helpen bij het opzetten van uw Airbnb of VRBO account. Zowel qua text, fotos als ruimtelijke ingrepen.

Ik ben er achter hoe je kan sturen in het type mensen dat je graag over de vloer wilt. Als uw huis goed werkt en u tevreden klanten en goede reviews hebt, kunnen de prijzen omhoog!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save