Interieur eye catcher, letterbak deLuxe

Searchwriters zocht iets spannends; ze wilden nog iets extras in hun nieuwe winkel. De huisstijl en het interieur waren af, er was nog 1 lege muur waar ze iets ‘speciaals’ wilden. De opdracht was: bedenk een eigentijdse en muurvullende letterbak. Liefst niet te diep en vooral aantrekkelijk; een functionele interieur eye catcher.

Ik was er snel uit, hieronder zie je een van de eerste schetsen, de schuine elastieke strepen verwijzen naar de huisstijl.

eyecatcher schets

Ik maakte een test opstelling om het idee goed aan de klant voor te stellen (zie image onderaan de pagina). Ze waren meteen om.

 

Unica, interieur eye catcher special, custom design,

eye catcher, exhibit of vanity-piece, er is geen duidelijke term voor de objecten die ik ontwerp. De beste Nederlandse beschrijving is: eenmalig ontwerp in opdracht.

Het grid; de enigszins abstracte oplossing (in plaats van een gezellige houten kast) verwijst naar de mate van wiskundigheid rondom Google voodoo. Kennis daarvan gecombineerd met tekst is de core business van Searchwriters. De ogen ‘dragen’ het elastieken grid en de regels waarop verschillende letters komen te staan. De regels hebben drie verschillende maten; ze

zijn naar eigen smaak in te delen; je kan er zinnen mee maken.

 

Quote van de klant:

“Wij zijn een nieuw bedrijf dat zich bezighoudt met aanprekende teksten voor Google AdWords. Onze werkplek is een winkel waar het draait om letters en woorden. Met deze gegevens in ons hoofd nodigden we Mark Jan Meerdink uit een concept te bedenken voor een nieuw soort kast. Hij kwam

interieur eye catcher, showcase cabinet custom design

met een gestroomlijnde, transparante wandoplossing die alle recht doet aan de hoofdrolspelers: de letters en onze huisstijl. Het resultaat is een even briljant als passend design. Onze eigen Searchwriters Letterkast 3.0.”

Minke Ouwehand – Searchwriters

 

Binnen een week hing het

Opdrachten als deze interieur eye catcher letterbak zijn mijn specialiteit. Voor ongeveer hetzelfde geld als een gemiddelde standaard oplossing, heeft u een uniek ontwerp op maat dat klopt met uw ruimte en huisstijl.

 

Art & Design, combined

Een oplossing als dit is op vele plekken inzetbaar. U kunt een vergelijkbare wand laten installeren (om boeken of tijdschriften te showen bijvoorbeeld). Maar u kunt me ook na laten denken over een unieke oplossing voor een interieur eye catcher. Ik ben goed in het bedenken van aantrekkelijke en functionele constructies. Minimale ingrepen met een maximaal effect.

Neem contact op met al uw vragen over het maken van een unieke interieur eye catcher die aansluit op uw wensen.

 

interieur eye catcher, letterbak, special

 

eye catcher, custom design, kast op maat, letterbak