Kunst in opdracht, houten muurbloem

Een muurinstallatie voor een fotostudio in Amsterdam; kunst in opdracht. EigenHuis&Interieur schreef een artikel over mijn mix van grafisch/ruimtelijk ontwerp; design en kunst in opdracht. De opdrachtgever las het artikel, zag een 3D schets die hem aansprak en nam contact met me op.

 

Uitvoering

kunst in opdracht, muurpiece, wall artWe waren het snel eens over materiaal en maat. Na die eerste bespreking maakte ik een schets en een prijsopgaaf. Na akkoord van de opdrachtgever op prijs en ontwerp, maakte ik deze muurinstallatie. Het is een gelijmde houten roos die aan een cirkel van in de muur geboorde buisjes hangt.

 

Functioneel en artistiek

De bedoeling was om een exclusieve muur installatie voor het bewaren van wijnflessen en tijdschriften te maken. De opdrachtgever besloot het uiteindelijk puur als kunstwerk te ‘gebruiken’. Daar was ik het mee eens.

 

Design en kunst in opdracht

Bij opdrachten als dit hebben de opdrachtgever en ik een eerste meeting om de mogelijkheden te bespreken. Er kan heel veel. Huur een ontwerper met een achtergrond in de beeldende kunst om uw ruimte te verfraaien.

Onverwachtte mogelijkheden en creatieve interieur ingrepen. Kijk rond op mijn website om idee├źn op te doen. Zoals u boven ziet is er, op basis van een 3D schets voor iets naders, een precies bij de opdrachtgever passend tastbaar ontwerp ontstaan.

 

Idee, ontwerp en installatie, in dit geval: ter plekke in elkaar gezet

houten roos, wall art, muur piece under construction

 

Contact

De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend. Neem contact op voor het maken van een eerste afspraak.

Kunst in opdracht is veel bereikbaarder dan u denkt.

eyecatcher, artwork, custom design