Sexy schoorsteen; spannend plantenrek

KLANT: Op ons dak staat een enorme schoorsteen, hij heeft wat designer aandacht nodig, kan je een voorstel maken? De klant is een familie van 3 met een fantastisch huis aan de Amsterdamse gracht. Ze waren op naar een kunstwerk die hun immense stalen schoorsteen bij hun dakterras zou betrekken.

 

OPLOSSING: Ik besloot te zoeken naar iets dat deed denken aan een klassiek plantenrek, maar dan spannend. Na een paar keer overleg, was dit het resultaat. Ik hou erg van dit soort custom design opdrachten; Decoratie DeLuxe. Ik hou erg van de mix van functie, esthetiek en in dit geval ‘wildlife’

Voor en na:plantenrek, exclusieve decoratie, design opdracht, custom design

RVS grid en plantenrek

Om de schoorsteen gespannen zit een op maat gemaakte RVS ‘net kous’ Daar overheen, of eigenlijk erdoorheen, ligt een patroon van RVS tie-ribs. Dat ziet er lekker uit, de functie van dit tweede grid is om de ‘kous’ niet te laten klikken als de wind waait. Ik hou van de mix van functie en decoratie. Het geheel fungeert uiteindelijk als plantenrek.

 

plantenrek, custom design decoratie de luxeIndustrieel en handmatig gemengd

De in Zwitserland op maat gemaakte RVS netkous is gecombineerd met door mijzelf erin gevlochten tie-ribs. Zowel de klant als ik zijn blij met het resultaat. Hoewel ik meestal interieur objecten en decoraties bedenk, vind ik het heerlijk om weerproof exterieur designs en decoraties te bedenken.

 

Ik ben te huur; Plantenrek DeLuxe

Om over decoraties voor- en custom design van uw winkel, huis, of kantoor of werkruimte na te denken. Neem contact op als u geinteresseerd bent in een ontwerp op maat. We maken een eerste vrijblijvende afspraak, als mijn eerste ideen en voorstellen u bevallen, maak ik een schets met een prijsopgaaf. Als we het daarover eens zijn, zorg ik voor de productie en installatie.

 

Quote van de klant:

Ons nieuwe huis aan de Amsterdamse grachten heeft een prachtig dakterras met een enorme kale schoorsteen erop. Ik kende Mark als ontwerper en beeldhouwer en vroeg hem een voorstel voor decoratie van deze schoorsteen te maken.

Mijn enige angst was dat het geheel te ‘kunstig’ zou worden. Dat is niet gebeurd, we hebben overlegd tot iedereen tevreden was over het ontwerp. Wij zijn erg te spreken over de nieuwe ‘look’ van de schoorsteen. Pas na een tweede blik heb je door dat je naar een zeer exclusieve en functionele deoratie kijkt.

Lennaert Posch, Amsterdam

 

Sexy schoorsteen plantenrek

plantenrek, toegepaste kunst, decoratie, plantenrek deluxe