Rijdend kamerscherm

Rollende privacy

Verchroomd kledingrek + gevlochten bamboestokken =¬†rijdend kamerscherm. Monkey-proof ‘design povera’.¬† Makkelijk in het gebruik. Schoon te maken met hogedrukspuit of tuinslang. Dit rijdend kamerscherm meet 190×140 cm (hxb). Het scherm wordt ter plekke in elkaar gezet. Onstaan uit een opdracht om op een vriendelijke manier groepen mensen in een gezamenlijke ruimte, meer privacy te geven. Voor verzorgingstehuis “de Zeeg” in Arnhem.

 

Bamboo screen on wheels

Quote van de klant:

Terug komend van vakantie werd ik blij verrast met de prachtige schermen die nu in onze algemene ontmoetingsruimte staan. Meteen kreeg ik van iedereen te horen hoe mooi ze zijn en dat ze werkelijk beantwoorden aan het beoogde doel.
Dit wilde ik nog even met je delen en je natuurlijk bedanken voor de bijzonder prettige samenwerking.
Met vriendelijke groet,

Karin Leutscher, deZeeg

 

De voorbeelden op deze site zijn het begin van iets nieuws

De klant zag een ander ontwerp van me. Ze vroeg zich af of ik iets vergelijkbaars kon maken dat rolt. Ik hou van dit soort opdrachten, Ik ging op pad, vond een verchroomd kledingrek, sneed de bamboe op maat, woof hem erin en voegde een geheim ingredient toe dat alles bij elkaar houdt; een rijdend kamerscherm in de sfeer van een eerder ontwerp.

Zij waren blij en ik ook. Kosten per scherm bij deze opdracht: 430 ex btw.

 

rijdend kamerscherm

 

 

Net gemaakt: 2 schermen voor het kantoor van Bizzey

Bizzey screen bamboo