Luchtige scheidingswand; kralengordijn

Dit kralengordijn (ook patronen, hulzen of schakel gordijn) is op maat te maken en toe te passen als deur, muur of scheidingswand. Het is een ideale kastombouw; een alternatief voor een nieuwe kast. Til uw interieur nog net een stap hoger door bijvoorbeeld een lelijke printer-, televisie hoek of slordige kastenwand met deze

kralengordijn

elegante en handige scheidingswand aan het oog te onttrekken. Dit zijn de beschikbare kleuren:

 

Ideaal om een garderobe, open kast, pantry of kitchenette elegant af te sluiten. Nadat u door dit kralen gordijn heen bent gelopen of iets uit een kast heeft gepakt, wiegt het kralengordijn zichzelf weer tot een strakke wand. Gecombineerd met akoestisch schuim is dit gordijn een akoestische installatie die naadloos in uw interieur past.

Superhandig om het visueel rustiger te maken

kralengordijn, kralen gordijn, hulzen gordijn, hulzengordijn, kamerscherm

 

Achtergrond: deze kast is lelijk, kan je iets bedenken?

Dat was de eerste vraag van een klant. Nadat we er even over gesproken hadden bleek de kast zelf heel handig te zijn maar de opdrachtgever vond vooral de deurtjes en handgrepen niet in haar interieur passen. Door deze opdracht vond ik dit ongelooflijke handige en veelzijdige materiaal.

screen-caat-fro-kastOplossing: kralengordijn

Ik haalde alle kastdeuren eraf en liet een kralengordijn op maat maken in de door haar gekozen kleur. Als je recht voor de kast staat zie je net wat er in ligt. Binnenkomend zie je een doolopende zilver/transparante scheidingswand. Van plafond tot vloer en van muur tot muur. De lelijke kast is een designer item geworden dat aansluit bij de rest van het interieur.

Quote van de klant:

Ons nieuwe huis had een lelijke maar handige kastenwand. We vroegen Mark om advies en hij bedacht deze creatieve oplossing. We verwachtten een kostbaar ontwerp voor een kast op maat, dit kralengordijn werkt beter, ziet er heel hip uit en was niet duur. Wij zijn zeer tevreden met deze design oplossing.

Carin van Empel, Haarlem

 

 

kralengordijn, kleedkamerWeer, water en kind proof

 

Deze kralen kunnen gebruikt worden als vitrage, kleedkamer, scheidingswand, roomdivider etc.

Het gordijn is beschikbaar in goud, transparant, Chinees rood, wit en zilver. In een recht of verspringend patroon.

Als u dat wilt ontwerp ik een patroon van bovenstaande kleuren dat past in uw interieur.

 

Kleedkamers & interieur

Dit kleedkamer ontwerp van hetzelfde kralengordijn (in goud), leidde ertoe dat de opdrachtgever mij vroeg het hele interieur design te ontwerpen.

 

Bestelling op maat

Neem contact op voor meer informatie of een prijsopgaaf. Maak een vrijblijvende afspraak om een ontwerp op maat te bespreken. De minimale maat is 4m2. De prijs is €90 per m2, exclusief installatie en btw (hoe groter het oppervlak, hoe kleiner de meterprijs..)

 

Kast jongenskamer

kast kralengordijn jongenskamer