RVS wandelstok

Twee jaar geleden begon ik echt last van MS te krijgen en had ik een wandelstok nodig. Hoe mooi de stokken die ik vond ook waren, ze hadden allemaal dezelfde dikke rubberen dop. Vooral die dop voelde bejaard, daar ben ik niet aan toe. De keus was tussen lichtgewicht / uitschuifbaar of een pimp stok met schedels en diamanten. Ik vond niets ertussenin en bedacht deze roestvrij stalen wandelstok. Steelcane.com bleek vrij..

 

Staf RVS wandelstok

Ik wilde graag een stevige en onverwoestbare stok. Ik ben op zoek gegaan naar een buiger die RVS aankon. De strak aansluitende dop heb ik in een 3D programma ontworpen. Doppen zijn geprint in een onverwoestbare synthetische rubber.

 

Het gewicht van staal vind ik precies goed. Deze wandelstok is een city-stick; niet bedoeld voor lange hikes. Staf is vooral bedoeld voor drukke openingen en restaurants of (nachtelijke) stads wandelingen.

 

In het handvat zit een reserve rubbertip waardoor u deze stok makkelijk aan een bar of balie kan hangen. Een prettige bijkomstigheid (tijdens die nachtelijke stads wandeling) is dat niemand een wandelaar met een RVS wandelstok lastig gaat vallen; SC voelt en werkt als een zwaard.

 

Staf RVS wandelstok

In het begin zag ik ertegenop op met een wandelstok uit te gaan. Tot mijn verbazing werkte het anders dan ik dacht; mensen snappen meteen wat er aan de hand is en gaan voor je aan de kant, halen drankjes en zorgen dat je lekker zit.. Daarnaast kreeg ik veel complimenten over hoe stylish ik eruit zag. Toen besloot ik hem in productie te nemen en via steelcane.com te verkopen.

 

Stuur me de afstand van de grond tot uw pols en ik maak uw RVS wandelstok op maat. ‘Beyond Lullig’ noemde een van de eerste gebruikers hem, precies raak. unboxing video op instagram