Zwevend tijdschriftenrek ‘Cover’

tijdschriftenrek, scheidingswand, stylish, leestafelMagazine covers zijn prachtig. We bewaren de mooiste op een stapel of in een doos, zonde; zo zie je de covers nooit.

Ik heb een hangend tijdschriftenrek van RVS en aluminium bedacht waar je je favoriete tijdschriften face-up in kan bewaren. Een vrijhangende roomdivider gevuld met je favoriete tijdschriften. Het tijdschriftenrek heet Cover.

Cover wordt op maat gemaakt, zowel in de lengte als in de breedte.  Een exclusief en persoonlijk scherm dat zo hip, klassiek of glossy is als jij. Gevuld met tijdschriften werkt deze roomdivider akoestisch dempend.

 

 

Achtergrond tijdschriftenrek

Communicatie bureau Fellows vroeg me hun entree lichter, uitnodigender en klantvriendelijker te maken. (zie foto rechts). Twee donkergrijze archiefkasten fungeerden als roomdivider tussen de entree en het kantoor. Toen ik dozen vol prachtige tijdschriften in de kelder vond bedacht ik dit scherm. (De archiefkasten staan nu in de kelder)

office update, roomdivider, vertical reading teable, magazine screen

Het scherm werkt als lichte en semi transparante roomdivider, klanten kunnen iets te lezen uit het tijdschriftenrek pakken. Toen het gevulde scherm ook goede akoestische eigenschappen bleek te hebben ben ik het verder gaan ontwikkelen en noemde het Cover.

Quote van de klant:

We vroegen Mark over het verbeteren van onze entree na te denken. Deze op maat gemaakte roomdivider maakt het geheel een stuk lichter, het scherm werkt als leestafel / tijdschriftenrek en de akoestiek is verbeterd. Wij zijn zeer tevreden.

Peter Boots, partner Fellows

kantoor update; verticale leestafel en roomdivider:

scheidingswand, tijdschriftenrek, hangend scherm, stijlvol, leestafel, wachtkamer

Andere custom klanten zijn o.a.:

Sanoma media, Bulvano, WTC Rotterdam, Mirabeau, Aegis media (foto) en HoyHoy (foto)

 

tijdschriftenrek, kantoor, scheidingswand, roomdivider, werkplek, akoestiek

 

tijdschriftenscherm, leestafel, leesmuur, tijdschriftenrek

Bestel tijdschriftenrek Cover, op maat.

Laat Cover op maat maken, hij wordt ter plekke voor u geinstalleerd. Leveringstijd is 10 werkdagen. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, Mark Jan Meerdink

Download de Cover-Maten-prijzen pdf

 

 

Net geinstalleerd:

3 keer 1m Cover naast elkaar voor YourZine Den Bosch.

Ter ere van hun jubileum gevuld met een voor dat evenement gemaakte glossy. Het hangt aan het bouwplafond door kleine gaatjes in het systeemplafond.

 

tijdschriftenrek

 

 


Save

Save

Save

Save

Save

Save